DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YÜZLER GÜLÜYOR

YÜZLER GÜLÜYOR

Kocaelispor ikinci yarıya 3 puanla başladı

İkinci yarıya zirve yarışı için kritik, camia için anlamlı Tekirdağspor galibiyetiyle başlayan Yeşil-Siyahlı ekipte moraller adeta tavan yaptı.

Başkan Yavuz soğuk hava ve berbat zeminde büyük iş yaptıklarını, Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız ise çok önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.

Yavuz, “Olası kötü bir sonuçta o stattan çıkmak çok ama çok ağır olurdu”

Başarılı geçen ilk yarının ardından Kocaelispor ikinci yarıda da iyi bir başlangıç yaptı. Zirve yarışı için önemli, camia için anlamı büyük maçta Tekirdağspor’u 2-1’lik skorla aşan Yeşil-Siyahlı takım peşinden gelen yaklaşık 500 taraftara büyük mutluluk ve gurur yaşattı. Maçı yöneticileriyle birlikte taraftarın içinde izleyen Başkan Bahri Yavuz, “Çok büyük bir iş oldu. Bu havada, özellikle berbat sahada. Hem önemli, hem anlamlıydı bu galibiyet. Teknik ekibi, futbolcularımızı kutluyorum. Olası kötü bir sonuçta o stattan çıkmak çok ama çok ağır olurdu. Çok şükür Allah yüzümüze güldü. İnşallah böyle devam eder” dedi.

Yıldız, “Bu maçta fizik farkı ortaya çıktı”

Kocaelispor Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız ise maçla ilgili değerlendirmeyi yaptı: “Bu sezon ilk kez bu kadar ağır bir sahada oynadık. Sahanın yarısı balçıktı. Buna rağmen ilk yarıda müthiş oynadık, top çevirdik, pozisyon bulduk. Oynadıkça saha zemini doğal olarak daha kötüleşti ve ikinci yarıda sadece mücadele edebildik. Zaten fizik olarak iyi durumdaydık. Devre arasını da çok iyi değerlendirdik. Bu maçta fizik farkı ortaya çıktı. Çok kritik bir maçı kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz. Ayrıca iki yıl önce BAL’daki şampiyonluk yarışından dolayı taraftarımız için maçın anlamı büyüktü. Bir yerde o sezonun rövanşı olarak bakıyorlardı. Taraftarımızı ayrıca sevindirmiş olduk”

15875144_768550393299045_1223103747525259511_o ümit metin yıldız

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.