DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

14 Şubat Sevgililer Gününde çiftler çiçekçilere akın etti

14 Şubat Sevgililer Gününde çiftler çiçekçilere akın etti

Dünyanın belki de en güzel duygusudur sevmek ve sevilmek ve bunun en güzel günüdür 14 Şubat. Sevgilisini, eşini, hayat arkadaşını sevenler bugün bir kez daha gösterecekler bunu. Bir gül küçük bir hediye ve en güzeli de “seni seviyorum” diyebilmek belki de.

Çiftler çiçekçilere akın etti

Sevgililer gününün bu sene hafta içine gelmesi en çok çiçekçilerin işine yaradı. Her sene olduğu gibi bu senenin de favori çiçeği güldü tabi ki de aşkı ve sevgiyi anlatmanın en güzel yolu olan kırmızı gül ne yapacağını bilemeyen eşlerin imdadına yetişti. Çiçekçilerin hazırladı birbirinden güzel arajmanlar ve sürpriz kutular çiftlere alternatif sunuyor. Bizde Gölcük Haber Gazetesi olarak çarşının nabzını tuttuk ve gezdiğimiz çiçekçi esnaflarımızdan bugünle ilgili düşüncelerini aldık. Yıldız çiçekçilikden  Ersoy Yüzgeç ile yaptığımız görüşmede kendisine sorduk ve bize “15 yıldır bu sektörün içindeyim ve büyük bir aşkla yapmaktayım. Tabi bu işte üstümde çok emeği olan rahmetli ustam Hayri Yıldız’a borçluyum. Bu sene sevgililer günün hafta içine gelmesi işlerimizi daha da yoğunlaştırdı. Özellikle eşleri çalışan beylerden yoğun siparişimiz var. Her sene olduğu gibi en yoğun satışımız kırmızı gülde oluyor. Farklı bir şeyler isteyen eşlerimiz için birbirinden özel arajmanlar hazırlamaktayız” dedi. Melisa Çiçek ile yaptığımız görüşmede, “İşlerimiz oldukça yoğun, özellikle iş yerlerine birçok teslimatımız var. Hepsini yetiştirmeye çalışıyoruz ve Melisa Çiçek olarak tüm sevgililerin sevgililer gününü kutluyoruz” dedi.

Birbirinden farklı alternatifler

Son yılların yeni modası olarak gözüken terrarium sevgililer için farklı bir alternatif olarak gözüküyor. Bunun yanı sıra peluş oyuncaklar sevgililerin en favori aldıkları arasında yer alıyor. Gölcük esnafı birçok farklı ürünleri ile sevgililer gününü güzelleştirmek için çalıştı. İçinde 365 adet not olan konserve kutuları sevgililerin oldukça ilgisini çekti.

DSC_0205 DSC_0210 DSC_0215 DSC_0219 DSC_0202

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.