DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

49. sokakta bulunan uyarı levhasına zarar verenlere vatandaşlar tepki gösteriyor

49. sokakta bulunan uyarı levhasına zarar verenlere vatandaşlar tepki gösteriyor

İlçemizde uyarı tabelalarına verilen zarar dikkat çekiyor. Bazı cadde ve sokaklarda bulunan uyarı levhalar zarar görmüş durumda. Vatandaşlar uyarı levhalarına zarar veren sürücülere tepki gösterirken, yetkililerin bu duruma karşı önlem almasını istedi.

‘Sürücüler araçlarını daha dikkatli kullanmalı’

Gölcük’te bazı cadde ve sokaklarda bulunan uyarı levhaları zarar görüyor. Kavaklı Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı 49. Sokakta bulunan bir uyarı levhası da zarar görmüş durumda. Vatandaşlar zarar gören uyarı levhaları için araç sürücülerini suçlarken, ilçemizde bu durumun oldukça arttığını ifade etti. Vatandaşlar, “Artık Gölcük genelinde araçların çarptığı levhaları görmekteyiz. Bu durum artmaya devam ediyor. Yetkililer bazı sürücülere karşı önlem almalı. Çünkü bütün bunlar bizim ödediğimiz vergilerle yapılıyor. Araç sürücüleri araçlarını dikkatli kullanmalı ya da park etmeli. İnşallah sorumlu ve duyarlı sürücülerin sayısı artar” dedi.

1.sayfaya IMG_1929 IMG_1930

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.