DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ağaçlar büyüdü kaldırımlar dar geldi

Ağaçlar büyüdü kaldırımlar dar geldi

Ağaçlar büyüdü kaldırımlar dar geldi

İlçemizin birçok cadde ve sokaklarında ağaçlar dikilidir. Düzenli bakımları da yapılan ağaçlar zamanla büyüdü ve artık kaldırıma sığmaz oldu.

Bazı noktalarda bu sorun daha da belirginleşmiş durumda

Yaklaşan bahar ayları ile ilçemizin hemen hemen bütün ağaçların budama işleri yapıldı. Peki ya kaldırımlar? Zamanında ekilen ağaçların üstü kapatıldı ve kaldırım taşları ile döşendi. Tabi zaman geçtikçe büyüyen ağaçlar artık bulundukları yerlere sığmaz oldu ve kaldırımları kabartmaya başladı. İyice büyüyen ağaçlar ve kabaran kaldırım taşları vatandaşların yürümesini de bir hayli zora sokuyor. Vatandaşlar bu duruma karşı yetkililerin çözüm üretmesini isterken, bu sorunun bazı noktalarda daha da belirginleştiğini ifade etti. Vatandaşlar bu sorun hakkında, “İlçemizde Kavaklı Sahili ve bazı noktalarda ağaçların büyümesinden ötürü kaldırımlar oldukça zarar görmeye başladı. İnşallah en kısa zamanda bu durumu yetkililerde fark eder ve kaldırımlarımız en güzel halini alır” dedi.

 

1.sayfaya

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.