DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti İzmit 16 Nisan’a kadar seferberlik ilan etti

AK Parti İzmit 16 Nisan’a kadar seferberlik ilan etti

 

AK Parti İzmit İlçe SKM Başkanı Erdoğan Şentürk, kadın ve gençlik kolları mahalle başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda, İzmit İlçe olarak 16 Nisan tarihine kadar seferberlik ilan ettiklerini söyledi

AK Parti İzmit’te, kadın ve gençlik kolları mahalle başkanları, İlçe SKM Başkanı Erdoğan Şentürk önderliğinde bir araya geldi. Cumartesi günü Ankara Arena Spor Salonunda gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım programı ve referandum çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ali Güney, askıya çıkan seçmen listeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kadın Kolları Mahalle Başkanları toplantısında İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş da hazır bulundu.

‘EVET DEDİĞİMİZ TARİHİ SEÇİMİ GÖRECEĞİZ’

Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Mahalle başkanları ile ayrı ayrı toplantılarda bir araya gelen İlçe SKM Başkanı Erdoğan Şentürk, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan seçimin önemine dikkat çekerek, “AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı olarak 16 Nisan tarihine kadar seferberlik ilan ettik. Referandum için yol haritamızı belirledik. Gerek kadın kolları mahalle başkanlarımız gerek gençlik kolları mahalle başkanlarımızla sürekli bir araya geliyor, gece gündüz çalışıyoruz. Hep birlikte ’evet’ dediğimiz tarihi bir referandumu göreceğiz” dedi.

‘KADINLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ PARTİMİZİN LOKOMOTİFİ’

Kadın ve gençlik kollarının hiçbir seçimde kendilerini mahcup etmediklerini ve sahadaki çalışmalarıyla, başarılı projeler yürüttüklerinin altını çizen Başkan Şentürk, “Kadın Kollarımız ve gençlik kollarımız partimizin lokomotifidir. AK Parti İzmit İlçe teşkilatı olarak her kadememiz uyum içerisinde ve ilk günkü heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de alnımızın akıyla çıkacağız” şeklinde konuştu. Şentürk, aynı zamanda Ankara Arena’da gerçekleştirilecek genel merkez programına katılım konusunda da hazır olduklarının bilgisini verdi.

FOTO (2) FOTO (3) gençlik kolları mahalle başkanları FOTO (1)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.