DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Akademi Lise Gölcük Şubesi gençler için hazırlanıyor

Akademi Lise Gölcük Şubesi gençler için hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akademi Lise eğitim zincirine Gölcük’ü de ekledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın en önemli projelerinden olan Akademi Lise, eğitim zincirine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi, İzmit ve Gebze’nin ardından şimdi de Gölcük ilçesinde Akademi Lise’nin şubesini açmak için çalışmalara başladı. Daha önce Akademi Lise için İzmit’e gelmek zorunda kalan Gölcüklü gençler, kısa bir süre sonra kendi ilçelerinde bu imkândan yararlanma fırsatı bulacak. Akademi Lise Gölcük Şubesi önümüzdeki günlerde hizmete girecek.

DUMLUPINAR MAHALLESİ’NDE HİZMET VERECEK

Gölcük Akademi Lise, Adnan Menderes Bulvarı Dumlupınar Mahallesi’nde hizmet verecek. 1650 metrekarelik alan üzerindeki dört katlı binada eğitim verecek olan Gölcük Akademi Lise içinde 7 derslik yer alacak. Binada bir el sanatları atölyesi, kütüphane, internet ve bilişim dersliği, öğretmen, idareci ve rehberlik odaları, şark köşesi, kafe ve bekleme salonu ile mescitler bulunacak.

OKÇULUK SINIFI VE FİTNESS İMKÂNI

Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Akademi Lise’de bunun yanı sıra birbirinden önemli etkinliklerin yer almasına da olanak sağladı. Bu amaçla bina içinde bir okçuluk sınıfı açılacak. Bina içinde ayrıca fitness salonu yer alacak. Gençler, derslerinden arta kalan zamanlarda hem ata sporunu öğrenecek, hem de spor imkanı bulacak. Bu nedenle binada duşlar ve soyunma odaları da yer alacak. Gölcük Akademi Lise’den Gölcük’ün yanı sıra çevre ilçe ve beldelerdeki gençler de yararlanabilecek.

HAZIRLIKLARLAR SÜRÜYOR

Öte yandan Gölcük Akademi Lise binasındaki hazırlık çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Gölcük Akademi Lise, binadaki çalışmaların tamamlanmasının ardından hizmete açılacak. Gölcük Akademi Lise’den Gölcük’ün yanı sıra çevre ilçe ve beldelerdeki gençler de yararlanabilecek.

IMG_8697 IMG_8706 IMG_8711 IMG_8693

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.