DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BAHARDA YÜKSELİŞ BEKLENİYOR

BAHARDA YÜKSELİŞ BEKLENİYOR

 

Altın Dolara Bağlı olarak düşüyor

Doların düşüşe geçmesiyle ona dayanamayan altın fiyatları da düşüşe geçti. En son 250’ye kadar çıkan çeyrek altın her geçen gün düşmeye devam ediyor. Son olarak 236’ya inen çeyrek altının daha da düşmesi bekleniyor.

Çeyrek Takamayanlar Grama yöneliyor

Düğün mevsimi yaklaşıyor. Hem evlenecek olan çiftler hem de düğünleri olan akrabalar ne yapacağını bilemezken kuyumculardan yeni alternatifler geliyor. Çeyrek alamayanlar için çıkan gram altından sonra şimdide yarım hatta çeyrek gram var. Sırf etrafa altın taktım gibi gözükmek isteyenler için tam ideal. Takı sırasında kimin takı takacağı belli olmayınca arada kaynayıp gidiyor. Biz de  bu durumu ilçemizin en köklü kuyumcularından Gürel kuyumcusunun sahibi Naim Gürel’e  sorduk ve kendisinden  şöyle bir cevap aldık, “ Altının düşmesi doların ve ONS’un düşmesinden kaynaklandığını ama bu durumun geçici olduğunu tekrar eski geleceğini tahmin ediyoruz. Merkez bankasının döviz politikasının kur uygulamasından kaynaklanan dövizin düşüşü altının da düşmesine neden oldu. Ama bu geçici bir durum Mayıs ayına kadar kısım kısım düşüşler olabilir. Ama ilerleyen dönemlerde yükseliş devam edecek” dedi.

1.sayfayaDSC_0437

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.