DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Alp’ten Semih Barış’a ziyaret

Başkan Alp’ten Semih Barış’a ziyaret

16 Nisan tarihinde Türk Milleti Partili Cumhurbaşkanı Sistemini oylayacak. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi referandum sürecinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreçte vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Alp, vatandaşlara yeni sistem hakkında bilgi veriyor. Başkan Alp ve Yönetimi geçtiğimiz gün AK Parti Gölcük Eski İlçe Yöneticisi Semih Barış’ı ziyaret ederek, yeni sistem hakkında bilgilendirme yaptı.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi referandum sürecinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Alp, bu süreçte basın mensuplarıyla, Muhtarlarla, akşam saatlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek Partili Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatıyor. Başkan Alp ayrıca esnafları ziyaret ederek, esnafları da yeni sistem üzerine bilgilendiriyor. Başkan Alp geçtiğimiz gün ilçemizin sevilen ismi ve AK Parti Eski İlçe Yöneticisi Semih Barış, ziyaret ederek, yeni sistem hakkında bilgilendirmede bulundu. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, ziyaret ettiği Barış’a Güçlü Türkiye için yeni sistemin zaruri olduğunu ifade ederek, yeni sistemle birlikte özlenilen Türkiye’ye ulaşılacağını söyledi. Semih Barış, Başkan Alp’e ve partililere ziyaret için teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.