DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN ELLİBEŞ SAMSUNLULAR DERNEĞİNİ KONUK ETTİ

BAŞKAN ELLİBEŞ SAMSUNLULAR DERNEĞİNİ KONUK ETTİ

Gölcük Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nden Başkan Ellibeş’e Nezaket Ziyareti Yapıldı.

 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşat Akın ve Yönetimi’ni makamında ağırladı.

Başkanı Ellibeş “Gölcük 81 vilayetimizden vatandaşımızın yaşadığı iyi bir Türkiye’nin özeti. Bu iyi bir kaynaşma, iyi bir kompozisyon. Bizler Gölcük Belediyesi olarak bölgemize faydalı olan tüm sivil toplum kuruluşlarını desteklemeye devam edeceğiz. Amaç ortak bölgemizin tanıtımı ve daha çok hizmet. Ben ziyaretlerinden dolayı derneğimize tekrar  teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kendilerini makamına ağırlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akın, Dernek olarak kültürümüze katkı koymak ve farklı özelliklerini ortaya çıkarmak adına gerek etkinliklerle, gerekse düzenlenen programlarla elimizden gelen gayreti ve çabayı göstereceğiz, dedi.

Şehitleri Anma Ve Tirit Programına Davet

Ayrıca Gölcük Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kongre Sarayı’nda 26 Şubat Pazar günü saat 20:00-23:00 arası düzenlenecek olan Şehitleri Anma ve Tirit Programına davet edildi. Davetiye Dernek Başkanı Reşat Akın tarafından, Başkan Ellibeş’e takdim edilerek, bu önemli gecede kendilerini aralarında görmekten onur ve mutluluk duyacakları da ifade edildi.

IMG_6077 IMG_6082 IMG_6084 IMG_6073

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.