DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, “Durmak yok, hep çalışacağız”

Başkan Karaosmanoğlu, “Durmak yok, hep çalışacağız”

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları ile bir araya geldi. Halk oylamasının Türkiye’nin önemine vurgu yapıldı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetimiyle bir araya geldi. SEKA Park Otel’de gerçekleştirilen toplantıda, hayatın bir mücadele olduğunu dile getiren Karaosmanoğlu, “Durmak asla yok, hep çalışacağız. Unutmayın en önemli çalışmalarımız, siyasal alanda yaptıklarımızdır. Bakınız hakları yenilenlerin hakkını koruyan bir tek ülke var, o da Türkiye’dir” dedi.

“İNSANIN KALBİYLE BÜTÜNLEŞEN BİR LİDERİMİZ VAR”

Türkiye’ye yapılan bu saldırılar, bizle güçlendikçe azalacaktır vurgusu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ancak düşmanın oyunu hiçbir zaman bitmez. Tedbirli olmayı elden bırakmayacağız. Unutmayalım ki zayıfladıkça bize diz çöktürürler. Bunu görmektense inanın ölmek daha iyidir. Her yönüyle güçlü ulus olmalıyız. Buda güçlü aile, siyasi mekanizmalar, hükümetler ve liderlerle olur. Milletimizin gönlünden çıkan insanıyla bütünleşen bir liderimiz var” diye konuştu.

“BUGÜNÜ HAYAL ETMEK GEÇMİŞTE MÜMKÜN DEĞİLDİ”

Almanya Başbakanı Merkel’in “İslamist Terör” ifadesini kullanmasını kabul etmeyen bir Cumhurbaşkanımız olduğunun altını da çizen Karaosmanoğlu, “Bizim dinimiz barış ve adaleti önemseyen, insana değer veren bir dindir. Bu konu asla ve asla tartışılmaya açık değildir. Geçmişte zamanda bugünkü yaptıklarımızı düşünmek veya hayal etmek neredeyse imkânsızdı. Çok şükür şimdi milletimizin arzu ettiği projeleri yapabiliyoruz” ifadeleri kullandı.

“YAŞADIĞIMIZ SEVİNÇLER YORGUNLUKLARIMIZI ATIYOR”

Daha onurlu ve güçlü Türkiye yapma konusunda gayretiniz var ifadelerini de kullanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Geçmiş yıllarda hep beraber referandumlar, genel ve yerel seçimlerde büyük bir gayretle mücadele ettik. Bunun onurunu da yaşıyoruz. Her seçim sonrası yaşadığımız sevinç tüm yorgunlukları atmamıza neden oluyor. Ancak bu çalışma temposu sadece seçim zamanlarında yapılmamalıdır” hatırlatması da yaptı.

“FİKRİNİZİ SÖYLEYİN, ÇOK ÇALIŞIN, SÖZ KAVGASI YAPMAYIN”

İnsanımızla gönül gönüle olduğumuz zaman, vatandaşımızın sıkıntılarını dert edindiğimiz sürece, halkımız bizi yalnız bırakmaz diyen Karaosmanoğlu, “Biz daha fazla hayatın içerisinde olmak için gayret etmeliyiz. Şunu ifade etmeliyim ki bu referandumdan tereddüdüm yok. Bakınız Kocaeli demek, Anadolu’nun bir mozaği demektir. Hiçbir zaman kentimizde, Türkiye ortalamasının gerisinde kalmadık. Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletini ve ulusunu seven birisidir. Bu nedenle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne destek verdi. Ülkemizin geleceği bu halk oylamasından başarıyla çıkacağız. Ancak çok çalışacağız, hep çalışacağız. Sabırla çalışacak, kimseyle de kavga etmeyeceğiz. Fikrinizi söyleyin, ancak söz düellosu asla yapmayın” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik karşılıklı görüş alışverişinin yapılmasıyla sona erdi.

HSNC9452 HSNC9465 HSNC9474 HSNC9414

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.