DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bilgievi öğrencileri tatilin keyfini çıkardı

Bilgievi öğrencileri tatilin keyfini çıkardı

Bilgievi öğrencileri, tatilin ve karın keyfini çıkardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı olan Bilgievi öğrencileri yarıyıl tatilinin keyfini düzenlenen kampta çıkardı. Kampta dinlenen ve zamanlarını en iyi şekilde değerlendiren öğrenciler ikinci eğitim dönemine şimdiden hazır olmanın ayrıcalığını yaşadı.

KAMPTA KARTOPU EĞLENCESİ

Diriliş Kampı’na konuk olan Bilgievi öğrencileri güne sabah kahvaltısı ile başladı. Ardından hep beraber sabah yürüyüşü yapan çocuklar, kartopu oynayarak eğlenceli dakikalar geçirdi.

EĞİTİME DEVAM

Kampta eğlencenin yanı sıra her zaman olduğu gibi eğitim de devam etti. Bilgievi eğitmenleri öğrencilerine Değerler Eğitimi başta olmak üzere kitap okuma, mental aritmetik, origami ve resim gibi etkinlikler düzenledi. Öğrenciler günün sonunda hep beraber aynı sofrada buluşarak, kendileri için hazırlanan yiyecekleri afiyetle yedi.

DSC_0102 DSC_0147 DSC_0196 DSC_0062

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.