DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BİR DÖNEM DAHA ADAYIM

BİR DÖNEM DAHA ADAYIM

TEMAD Ramazan öncesi kongresini gerçekleştirecek

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Tülü, Ramazan ayı gelmeden derneklerinin kongrelerini gerçekleştirmek istediklerini ifade ederek, kongrede bir dönem daha başkanlık görevine aday olacağını söyledi.

Hedefimi bir dönem daha başkanlık yapmak

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “Dernek çalışmalarımız öncelikle 30 yıl ve üstü kanunun yürürlüğe girmesiyle arkadaşların dilekçelerini bastırdık. Bir grup dilekçeleri SGK Genel Müdürlüğü’ne gönderiyoruz. Çarşamba günü son partı yapmayı planlıyoruz. Onları göndereceğiz. Sağlık konferanslarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz her ay bir konferans yapmaya çalışıyoruz. Bu aylarda konferans yapmaya çalışıyoruz. Yeterli ilgi gösteriliyor mu desek hınca hınç dolmuyor ama beklenilenin üzerinde katılım sağlanıyor. Bu yıl yine bir seçim kongremiz var. Genel kurulda tarihimiz daha net değil. Kongremizde yönetim olarak bir dönem daha görev alma kararı aldık. Yine de üyelerimizin tercihi. Bizim isteğimiz bu. Üyelerimiz tatile çıkmadan ve Ramazan ayı gelmeden yapma düşüncemiz var.”

Haber: Semiha KOBAŞ

IMG_1350

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.