DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Çayırova Belediyesi Bilgievi Öğrencileri Dolu Dolu Bir Yarıyıl Tatili Geçirdi

Çayırova Belediyesi Bilgievi Öğrencileri Dolu Dolu Bir Yarıyıl Tatili Geçirdi

Çayırova Belediyesi Bilgievi öğrencileri on beş günlük tatil boyunca, belediyemizin yapmış olduğu gezi programları ile bol bol gezip, eğlenme fırsatı buldular. Uzman eğitimci kadrosu, fiziki yapısı ve uygun ortamlarıyla donanımlı bir şekilde hizmet veren bilgievlerimizde eğitim alan çocuklarımız gezinin yanı sıra sinema etkinlikleri, akıl oyunları, sportif faaliyetler, müzik dersleri ve kitap okuma saatleriyle de zamanlarını en iyi şekilde değerlendirdiler.

Bilgievi Öğrencilerimizin Son Durağı Ali Kuşcu Uzay Evi Oldu

İzmit Bilim Merkezi, Seka Kağıt Müzesi, Deprem Simülasyon Merkezi, Kültür Evleri ve Gayret Savaş Gemisini tatilin ilk haftası tek tek gezip, hem eğlenen hem de öğrenen bilgievi öğrencilerimiz, tatilin son haftası da Ali Kuşcu Uzay Evi’ni gezerek uzayı ve evreni tanıma fırsatı buldu. Osmanlı döneminde yaşamış olan astronom ve matematik bilimci Ali Kuşcu’dan adını alan merkezi, öğrencilerimiz gezerken, uzay ve yıldızlar hakkında bir çok şey öğrendi. Öğretmenlerimiz eşliğinde, yetkililer tarafından detaylı bilgi alan, bilgievi öğrencileri, uzaya gitmeden, uzayı keşfetmenin keyfini doyasıya çıkarttı. Astronot ve uzay bilimleri ile ilgili eğitim alan öğrencilerimiz aynı zamanda beğendikleri ve ilgi gösterdikleri konuları legolarla yaptıkları oyunlara yansıtırken çokta eğlendiler. Çeşitli aktiviteler, etkinlikler ve gezi programlarıyla yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendiren öğrencilerimiz, Ali Kuşcu Uzay Evi ziyaretiyle gezi programını da sonlandırmış oldu. Günün sonunda bol bol hatıra fotoğrafı çektiren, doyasıya gezen, gezerken öğrenen, öğrenirken de eğlenen çocuklarımız, bu imkânları onlara saylayan Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

2 3 4 1

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.