DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Çeşmelerin gider bölümlerine atılan çöpler giderleri tıkıyor

Çeşmelerin gider bölümlerine atılan çöpler giderleri tıkıyor
19.02.2017
217
A+
A-

Çeşmelerin gider bölümlerine atılan çöpler giderleri tıkıyor

İlçemizin birçok noktasında yer alan çeşmelerin bazılarının su giderinin tıkalı olması  dikkatlerden kaçmıyor. Bu tıkanıklığın gider bölümlerine atılan çöpler ve izmaritler olduğu gözle görülüyor. Yetkililer belirli periyotlarda çeşmelerin giderlerine bakım yapsa da giderlere atılan çöpler bir türlü engellenemiyor.

Vatandaşlar, “İnşallah bu tip kişilerin sayısı ilçemizde azalır”

İlçe merkezinde gözlerden kaçmayan lavabo bölümü tıkalı olan çeşmeler dikkat çekiyor. Vatandaşların ve çevre esnafının sürekli kullanımında olan çeşmenin giderinin tıkanması, sağlıksız ve kötü görüntüye sebep oluyor. Vatandaşlar tıkanan su gideri sebebiyle çeşmenin üst ve alt kısmında biriken su yüzünden sıkıntı yaşadıklarını belirterek şu sözleri söyledi: “Gölcük adına önemli olan ve biz vatandaşların su ihtiyacını karşılayan bu çeşmelerin giderlerinin tıkanması bizleri zor durumda bırakıyor. Çeşmelerin giderlerini atılan çöpler ve izmaritler tıkıyor. Çoğu zaman bu çeşmelerin giderlerinde çöpler görüyoruz. Çöplerini buralara atanları anlamak zor. İnşallah bu tip kişilerin sayısı ilçemizde azalır.”

DSC_2787 DSC_2790

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.