DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI KAYA’DAN KAYMAKAM HOTMAN’A ZİYARET

CHP ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI KAYA’DAN KAYMAKAM HOTMAN’A ZİYARET
12.02.2017
783
A+
A-

CHP ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI KAYA’DAN KAYMAKAM HOTMAN’A ZİYARET

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, beraberinde parti yöneticileri, meclis üyeleri ve kadın kolları ile ilçeye yeni atanan Kaymakam Mustafa Hotman’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Yeni göreviniz hayırlı olsun

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, ilçede oldukça sevilen bir isim. Gerek çalışmalarıyla gerekse partili partisiz herkese olan yaklaşımıyla dikkat çekiyor. Başkan Kaya yaptığı açıklamada ‘İlçemize yeni atanan değerli Kaymakamımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Kendisine ziyaret isteğimizi kırmamasından ötürü teşekkür ediyorum. İlçemizdeki göreviniz hayırlı olsun. Umarım güzel çalışmalarınız ilçemize hayırlı olur” dedi.

Görevim boyunca bu ilçede birlik ve beraberliğimizi koruyacağız

Kaymakam Hotman, ziyarette yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “Öncelikle ziyaretinizden ötürü size teşekkür ediyorum. Bu ilçe gerçekten çok güzel. Görevim boyunca bu ilçede birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. Sizlere de çalışmalarınız da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

1

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.