DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Doğan, Halkımız En Güzelini Hak Ediyor

Doğan, Halkımız En Güzelini Hak Ediyor

İzmit’te mahallelere konaklar yapılıyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği konaklardan biri de Zabıtan Mahallesi’ne yapıldı.

Belediye tarafından Namık Kemal Caddesi’nde satın alınan 644 metrekarelik alan üzerine 3 katlı olarak yaptırılan mahalle konağının zemin katında 2 adet emekli odası, 1.katta 2 adet kurs odası, 3.katta 2 adet etüt odası bulunuyor. Mescidin de yer aldığı konak inşaatının tamamlandığı ve çevre düzenlemesinin de bitmek üzere olduğu kaydedildi. Zabıtan Mahalle konağının yaklaşık 800 bin liraya mal olduğu öğrenildi.

Doğan İnceleme Yaptı

Başkan Doğan, Zabıtan Mahallesi’ne giderek, yapımı devam eden mahalle konağında incelemelerde bulundu. İzmit halkının konaklara layık olduğunu söyleyen Başkan Doğan, “göreve geldiğimizde halkımızın, hizmetin en iyisini hak ettiğini söylemiştik. Vatandaşın hizmet aldığı mekanların son derece modern ve çağdaş olmasına inandığımız için konaklar yapmaya başladık. Bugün bir çok mahallemizde konak var. Bunu da yeterli görmedik, köylerimize de konaklar yapıyoruz. Zabıtan mahallemizdeki konağı yapabilmek için yer konusunda çok çaba harcadık. Yer sorununu hallettikten sonra da hemen inşaata başladık. Mimari yapısıyla olsun, kullanışıyla olsun çok güzel bir eser ortaya çıktı. Buradan hem gençlerimiz, hem yaşlılarımız, hem çocuklarımız yararlanacak. Konağın yanına vatandaşlarımızın çok istediği bir de güzle bir mescit yaptık. Mahalle konağımız artık Zabıtan halkımızın hizmetine sunulma noktasına geldi. Umut ediyorum, en güzel şartlarda en güzel konforda kadınlarımız hobi kursuna gelecek, gençlerimiz eğitim ve meslek edindirme kurslarına gelecek, çocuklarımız okul sonrası etütlerini alacaklar, emeklilerimiz emekli evinde oturabilecek, yanında mescidini kullanabilecek. Halkımıza hayırlı olsun. Bizim halkımız en güzel şeylere layık” şeklinde konuştu.

1487949293_doganhalkimizenguzelini_3 1487950006_doganhalkimizenguzelini_1-anaresimxxx 1487949286_doganhalkimizenguzelini_2

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.