DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ERİKLİ TEPE TABİAT PARKI PROJESİ TURİZME CANLILIK KAZANDIRACAK

Gölcük Belediyesi yapmış olduğu ve yapmakta olduğu projeler ile, her geçen gün kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Bu anlamda Gölcük Belediyesi, İlçenin en önemli turistik alanı olarak kabul edilen, 300 dönümlük alanı kapsayan Erikli Düzü Yaylası içinde, “Erikli Tepe Tabiat Parkı” projesinin 19 Aralık 2016 tarihinde ihalesi yapıldı.

Gölcük’ün şehir merkezinden uzak ve yaklaşık 17 kilometre yukarısında bulunan ve Beylik Köyüne sınır olan 600 Dönümlük Erikli Düzü Yaylası, Gölcük Belediyesi’nin girişimleri sonucunda, turizme açılarak vatandaşın hizmetine sunulacak. Bu kapsamda 600 dönümlük alanın 300 dönümlük kısmı, “Erikli Tepe Tabiat Parkı “ olarak hizmet verecek. Turizm alanında önemli adımlar atan Gölcük Belediyesi’nin yapmayı hedeflediği bu projenin içerisinde, günü birlik kamp ve piknik kullanım alanları, seyir kuleler, Bungalov tipi evler, yürüyüş parkurları, WC, mescit, çadır kamp alanları, macera parkı, cafeler, çay bahçeleri gibi fonksiyonlar bulunmakla birlikte, gerek günü birlik ziyaretçilerin, gerekse konaklamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı bir bir Turizm Kompleksi halini de almış olacak. Yapım süresi yaklaşık 1 yıl olarak planlanan Erikli Tepe Tabiat Parkı, bitirildiği adeta bir Turizm Cenneti olacak.

12 eriklitepe IMG_6390 IMG_6395 IMG_6402

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.