DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’ün Hasarlı Mobese Kameraları Yenileniyor

Gölcük’ün Hasarlı Mobese Kameraları Yenileniyor

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizin de birçok noktası mobese kameraları ile kontrol edilmekte. Gölcük Mobil ışıklarında yolda bulunan göbek kaldırımın kaldırılması sonrası hasar gören mobese kameraları tamir edilmeye başlandı.

Ekipler büyük bir titizlikle çalıştı

Ekiplerin titiz çalışmaları sonucu onarılan kameralar konusunda vatandaşlarında hassas olması isteniyor. Özellikle polis ekipleri birçok olayı mobese kameraları ile çözdüğü için son derece önem arz eden bu sistemin ilçemizin her noktasında olması da özellikle Emniyet Güçlerine yardımcı olacağı gibi olumsuz olayların meydana gelmesinde önemli bir caydırıcılık görevi üstlenmekte. Vatandaşların güvenliği açısından oldukça önemli olan mobeselere yapılan bakım Gölcük halkını oldukça mutlu etti. Vatandaşlar, her geçen seni Gölcük’ün daha güvenli bir ilçe olduğunu belirtirken, bunda Gölcük Emniyeti’nin büyük payı olduğunu dile getirdi.

1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.