DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nden Kaymakam Altıntaş’a ziyaret

Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nden Kaymakam Altıntaş’a ziyaret

Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doruklu, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı makamında ziyaret ederek, başarılarını anlattı.

Ortak hedef çocuklara güzel bir eğitim vermek

Başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken ve öğrencilerine verdiği kaliteli eğitim ile dikkat çeken Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doruklu, Kaymakam Altıntaş’ı makamında ziyaret etti. Doruklu, ziyarette “Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak “Bizimle Ol Bağımlı Olma “ isimli madde bağımlılığı riski altındaki gençleri korumayı hedefleyen projemiz İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından kabul edilmiş ve desteklenme kararı alınmıştır.Proje 15 Ocak-15 Kasım 2017 tarihleri arası 10 aylık süreyi kapsamaktadır.Projemiz 11-18 yaş arası gençlere yöneliktir.“Madde bağımlılığı riski altında bulunan gençlerin boş zamanlarını daha verimli değerlendirmelerine yönelik ve sosyal uyum çerçevesinde danışmanlık faaliyetleri ile spora ve sanata yönlendirici eğitimler ile ülkemizin en büyük değeri olan gençlerin madde bağımlılığından uzak tutulmasıdır. Bizimle Ol Bağımlı Olma “ projemiz ile  gölcük ilçesinde madde bağımlılığı riski altındaki  11-18 yaş arası en az 150 genç e ve ailesine ulaşmayı ve verilecek eğitimler,konferanslar,faaliyetler ile risk altındaki bu gençlerimizi bilgilendirmek,bilinçlendirmek ve sosyal hayata dahil etmektir” dedi.

Kaymakam Altıntaş, “Çalışmalarınızdan ötürü sizleri tebrik ediyor”

Kaymakam Altıntaş, “Çocuklarımıza yönelik gerçekleştirdiğiniz ve adım attığınız projeniz gerçekten çok önemli. Bu türlü kurumlar sayesinde çocuklarımız geleceğe daha iyi hazırlanıyor. Çalışmalarınızdan ötürü sizleri tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Kaymakam Altıntaş, Doruklu’ya çocuklar için her zaman kendilerine destek vereceklerini ifade etti.

Haber: Semiha KOBAŞ

1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.