DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İlçemizde yol izleri yenileniyor

İlçemizde yol izleri yenileniyor

Kış aylarının bitmesine az bir süre kala Belediye ekipleri çalışmalarını hızlandırdı. Yoğun geçen kış aylarında hasar gören yol izleri belediye ekipleri tarafından itinalı bir çalışma ile yenileniyor.

Görme engellilerin yüzünü güldürmek her şeyden daha önemli

Yoğun geçen kış aylarında hasar gören kaldırım taşların altına su birikmekte ve insanlar bastıkça üzerlerine su sıçramaktaydı. Bu durumdan çok şikayetçi olan Gölcük halkı sonunda beklediği onarımlar gerçekleşmeye başladı. Özellikle görme engelli vatandaşlarımızın rahat yürümeleri için yapılmış özel kaldırımlar büyük bir özveri ile yenilendi. Vatandaşlar, “Yol izlerinin yenilenmesi bizleri oldukça mutlu ediyor. Çünkü görme engelliler yıpranan yol izleri yüzünden oldukça sıkıntı yaşıyordu. Belediyemize teşekkür ediyoruz. Görme engellilerin yüzünü güldürmek her şeyden daha önemli. Umarım ilçe genelinde hasar gören yol izlerinin hepsi yenilenir” şeklinde konuştular.

Haber: Serap DURUKAN

20170213_135721

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.