DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İLK SKM TOPLANTISI YAPILDI

İLK SKM TOPLANTISI YAPILDI
05.02.2017
931
A+
A-

İLK SKM TOPLANTISI YAPILDI

Referandum Öncesi İlk genişletilmiş SKM toplantısı gerçekleştirildi.
AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti SKM Başkanı Mecit Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve SKM üyeleri bu akşam AK Parti ilçe teşkilat binasında bir araya geldiler.

Cumhurbaşkanlığı sisteminin halk oylamasına sunulmasının planlandığı nisan ayına kadar yapılacak çalışmaların planlanacağı ve koordine edileceği Seçim Koordinasyon merkezinin başkanı Mecit Erdoğan oluşturduğu yönetim ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı Recep Demirel yaptığı açıklamada; “Skm Başkanımız kendisi vermiş olduğumuz görevi çok güzel yerine getirmiş ve ekibini başarıyla oluşturmuştur.Kendisini tebrik ediyorum.
Skm’de belirli görevler ve çalışma sistemleri vardır.Bu sistemleri inşallah isim listesindeki arkadaşlarımıza göre burada oluşturacağız ve buna göre görevlendirmeleri tanımlayacağız.
İnsanın böyle güzel bir ekibi bir arada görmesi, hoşuna gitmemesi mümkün değil.Burada program sorumlusu, tanıtım medya izleme sorumlusu, hukuk ve eğitim işleri, mali sorumlu, sekreterya ve bilgi işlem, kadın ve gençlik kollarından skm sorumlularımız ve skm başkan yardımcılarımız var.Ekip bunlar altında çoğaltılarak çalışmalarını yapacak.
Seçimin ülkemize, vatanımıza, Karamürsel’imize ve hepimize mübarek olmasını temenni ediyorum.”

İlçe Başkanı Recep Demirel’in ardından söz alan Skm Başkanı Mecit Erdoğan yaptığı konuşmada; “Bildiğiniz gibi bugüne kadar teşkilatımızın, davamızın bugünlere gelmesinde hepinizin ayrı ayrı emeği var.Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. 15 Temmuz’u yaşadık.Bütün görüşlerden arkadaşlarımız, milletimizin cesareti, feraseti ve fedakarlığıyla çok şükür geride bıraktık.O günleri atlatırken bazı arkadaşlarımız gazi bazı arkadaşlarımız da şehit oldular.Bugün de bize düşen görevin değeri daha artmıştır. Bizler zamanımızı, aklımızı, fikrimizi ve enerjimizi kullanarak Karamürsel için en güzel başarıları almayı hedefliyoruz. İnşallah bunu da hep beraber yapacağız. İnanıyorum ki Karamürsel’in en güçlü kadrosuyla beraberiz.Allah Müslümanları ve memleketimizi yüceltsin.Allah yardımcımız olsun.”

İlçe Başkanı Recep Demirel ve SKM Başkanı Mecit Erdoğan’ın açılış ve selamlama konuşmalarının ardından söz alan Karamürsel Başkanı İsmail Yıldırım; “Öncelikle yeni göreve başlayan Seçim Koordinasyon merkezi yönetimimiz hayırlı olsun. Cumhurbaşkanlığı referandum süreci işlerken görüyoruz ki hayır cephesi mücadeleyi bel altına indirecek, halkı galeyana getirecek, kaos ortamı oluşturacak tarzda söylem ve eylemlerde bulunuyor. Onların işi bu. PKK’nın, DHKP-C nin, FETÖ terör örgütünün ve bilumum vatan ve millet düşmanı örgütlerin yer aldığı bir cepheden de başka bir tarz beklemek zaten hata olur.
Bizleri kavga ortamına çekmek isteyenler olacak, bel altı vurmaya çalışanlar olacak
Ama bizler bu oyuna gelmeyeceğiz. Türkiye’yi bir üst lige çıkaracak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  şahsı için değil ülkenin geleceği için yapılan bu Anayasa değişikliğinin kabulü için ne yapılması gerekiyorsa yapmamız gerekiyor. Karamürsel’de Referandum sürecinde nasıl hareket edileceğini, organizasyonun nasıl yapılacağını planlamamız ve bu süreci en güzel şekilde yönetmemi gerekiyor.
Unutmamamız gereken en önemli nokta, Karamürsel kendine münhasır bir yer. Karamürsel’de yapacağımız çalışmalar Karamürsel’e özel planlanmalı, Karamürsel’e özel düşülmeli. Çünkü Karamürsel özeldir. Karamürsel insanı özeldir. Genel kalıp çalışmalar Karamürsel’e uymayabilir.
Bu yüzden sizlere büyük iş düşüyor. Yapılacak çalışmaların belirlenmesi ve planlaması için fikir ve önerilerinizi bu kurullarda çekinmeden ortaya koyun” dedi.

IMG_6315 IMG_6316

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.