DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

‘İzmit Gençliği Olarak Geleceğimize Sahip Çıkacağız’

‘İzmit Gençliği Olarak Geleceğimize Sahip Çıkacağız’

 

AK PARTİ İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Bozkır, “Bizler İzmit gençliği olarak geleceğimize sahip çıkmak ve güçlü Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde 2023 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi için güçlü bir evet çıkması için çalışacağız” dedi

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları olağan yönetim kurulu toplantısı parti binasında yapıldı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Bozkır önderliğinde gerçekleştirilen toplantının tek gündem maddesi Cumartesi günü Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılacak olan Tanıtım programıydı. Toplantıya İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Baki Özdemir ve ilçe koordinatörleri de katıldı. İzmit İlçe Gençlik Kolları olarak 2 otobüsle programa katılacakları bilgisini veren Başkan Bozkır, İzmit İlçe gençlik kolları olarak her türlü desteği vereceklerinin vurgusunu yaptı.

GENÇLERE BAŞKANLIK SİSTEMİ ANLATILIYOR

Başkan Bozkır açıklamalarının devamında, Nisan ayında gerçekleştirilecek olan referandum çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerinin altını çizerek, “SKM çalışmalarımız doğrultusunda genç kardeşlerimizle bir araya gelerek başkanlık sistemi ve yeni anayasayla ilgili bilgilendirmelere devam ediyoruz. Ankara’da gerçekleştireceğimiz programın ardından seçim startı verilmesiyle birlikte İzmit’in her mahallesinde, her sokağında ak gençleri göreceksiniz. 16 Nisan’a kadar durmadan, yorulmadan çalışacağımıza dair yönetim kurulu arkadaşlarımızla ahitleştik. ” dedi.

‘GENÇLER EVET DİYOR’

Bozkır, “Gençlerin önüne ipotek koymak isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz. Ülkemizin kalkınma yolunda kaybedecek bir gününün bile olmadığının bilinci ile üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız.  Bu süreçte gençlik kolları olarak ulaşmadık genç bırakmayacağız. Bunun için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bizler İzmit gençliği olarak geleceğimize sahip çıkmak ve güçlü Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde 2023 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi için güçlü bir evet çıkması için çalışacağız. Bu seçim parti seçimi değil, Türkiye’nin seçimidir. Güçlü ve ayakları yere sağlam basan bir Türkiye isteyenlerin tercihi evet olacaktır” dedi.

FOTO 1 (1) FOTO 1 (2)

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.