DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Körfez’e her Geldiğimde Daha da Güzel Görüyorum

Körfez’e her Geldiğimde Daha da Güzel Görüyorum

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret eden Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, “Her gelişimde farklılık, bir güzellikle karşılaşıyorum. Hayata geçirdiğiniz projeler gerçekten övgüye değer” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın önceki gün Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar ve Çankırı Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede’yi makamında ağırladı. İlk ziyaretçi Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar oldu. Ulgar’a ziyaretinde; Posof Dernek Başkanı Hamit Akbulut ve dernek üyeleri de eşlik etti. Başkan İsmail Baran misafirleri kapıda karşılarken, sıcak bir ortamda sohbet gerçekleştirildi.

Projeler Hayata Geçiyor

Güzel karşılama nedeniyle Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür eden Başkan Cahit Ulgar, “Körfez gerçekten gün geçtikçe güzelleşiyor. Her geldiğinde yeni projelerin hayata geçtiğini görmek çok güzel. Vatandaşların da size karşı teveccühünü görüyorum” ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran ise vatandaşların talepleri doğrultusunda yatırımlara yön verdiklerini belirterek, buna en büyük örnek olarak ta Körfez Devlet Hastanesi’ne yapacakları yeni binayı gösterdi.

En Büyük Ödül Duaları

Başkan Baran, “Biz hizmet için göreve geldik ve bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve hayır duaları bizim için her şeyden önemli” ifadelerini kullandı. Başkan Baran daha sonra Çankırı Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede’yi makamında ağırladı. Dede, beldelerine has hediyeleri Başkan Baran’a takdim etti. Başkan Baran da nazik ziyaretlerinden ötürü Başkan Dede’ye teşekkür etti.

2 3 4 1

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.