DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Körfez’in Geleceğine Birlikte Yön Veriyoruz

Körfez’in Geleceğine Birlikte Yön Veriyoruz

Oda ve STK’ların ziyaretlerinde konuşan Başkan İsmail Baran, “Körfez’in geleceğine fikir alışverişinde bulunarak hep birlikte karar veriyoruz. Hemşerilerimizin görüş ve talepleri, çalışmalarımıza ışık tutuyor” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Kocaeli Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı ve Kocaeli Emlakçılar Odası yöneticilerini makamında ağırladı. Ayrı ayrı gerçekleşen ziyaretlerin ilki Kocaeli Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak ve yönetimi tarafından gerçekleştirildi. Samimi bir ortamda karşılıklı görüş alışverişi şeklinde gerçekleştirilen ziyaret sonrasında Dernek Başkanı Mehmet Irak, Başkan İsmail Baran’a plaket takdim etti.

Birlikte Güzelleştiriyoruz

Başkan Baran daha sonra Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin ve yönetim kurulu ile Kocaeli Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetimini de makamında ağırladı. Ziyaretlerde oda ve STK’ların fikirlerine çok önem verdiklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Körfez’in geleceğine fikir alışverişinde bulunarak, danışarak hep birlikte karar veriyoruz. Hemşerilerimizin görüş ve talepleri, yapmış olduğumuz ve yapacağımız çalışmalara da ışık tutuyor” açıklamasında bulundu.

artvinliler_24022017163151_620_310_id_2633 Emlakcilar_24022017163203-3 Ardagan-Igdir_24022017163210-3

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.