DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KOTO’nun ticareti hareketlendirme toplantıları başladı

KOTO’nun ticareti hareketlendirme toplantıları başladı

Kocaeli Ticaret Odası’nın ticari hayatı canlandırmak adına düzenlediği toplantıların ilki, İzmit merkezde faaliyet gösteren meclis üyeleri, komite başkan ve üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi

Ticari hayatın canlanmasının ve ticaretin önündeki engellerin kaldırılmasının ortak akıl ile alınacak kararlar ve hayata geçirilecek projelerle mümkün olduğuna inanan Kocaeli Ticaret Odası, ‘ticareti hareketlendirme’ toplantılarına başladı. Bu toplantıların ilki geçtiğimiz gün, İzmit Merkez’de faaliyet gösteren KOTO Meclis üyeleri, komite başkanları ve komite üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı toplantıda, İzmit merkez özelinde ticaretin önündeki engeller masaya yatırıldı.

BAŞKAN BULUT, “TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDECEK“

KOTO’nun ‘ticareti hareketlendirme’ toplantılarının, hizmet alanındaki tüm bölgelerle devam edeceğini vurgulayarak toplantıda konuşma gerçekleştiren Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “Şunu biliyor ve inanıyoruz ki birlikten güç doğar. Birlikte hareket ettiğimizde üstesinden gelemeyeceğimiz sorun ve hayata geçiremeyeceğimiz çözüm yoktur. Görüş ve önerileriniz biler için çok değerli. Burada konuşulan konuları rapor haline getirecek ve ilgili yerlere ileteceğiz” dedi.

 SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Tüm katılımcıların tek tek görüşlerini açıkladığı toplantıda; tramvay projesi bölgesinde yer alan esnafın mağduriyeti, vatandaşların alışveriş yapmasına engel teşkil eden otopark sorunu, İzmit Merkez’deki sosyal alanların yetersizliği, alt ve üst yapı çalışmaları nedeniyle yaşanan mağduriyetler gündeme alınırken, sorunların çözümünde yapılması gereken çalışmalar da kararlaştırıldı.

TOPLANTI (2) TOPLANTI (3) TOPLANTI (4) TOPLANTI (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.