DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KOÜDAK üyeleri buz tırmanışına katıldı

KOÜDAK üyeleri buz tırmanışına katıldı

KOÜDAK üyeleri Dağcılar, 27-31 Ocak tarihleri arasında Erzurum’un Uzundere ilçesinde düzenlenen 3. Uluslararası Emrah Özbay Buz Tırmanış Festivali’ne katıldı. Dağcılar, buz tutmuş şelalelerde tırmanış gerçekleştirdi

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen festival için Uzundere ilçesine gelen yerli ve yabancı 300 dağcı, sabahın erken saatlerinde gruplara ayrıldı. Dağcıların bir kısmı Abinis, diğerleri ise Çevizli mahallesindeki şelalelere, otobüsler ve ulaşımın sınırlı olduğu kısımlarda 15’er dakikalık patika yürüyüşünün ardından gitti.

ERZURUM’A GİTTİLER

Festival, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve ATAK Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Kulübü işbirliğiyle düzenlendi. Datça’da zıpkınla balık avlamak için denize açıldıktan kendisinden haber alınamayan daha sonra cansız bedenine ulaşılan milli dağcı Emrah Özbay’ın adına adanan festival için Uzundere ilçesine giden dağcılar, buz tutmuş şelalelerde tırmanış gerçekleştirdi.

KOÜ’LÜ DAĞCILAR DA KATILDI

KOÜ’lü dağcılar; Ömer Gergin, Fatih Büyükkol ve Gökşan Şan, Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Fransa, Portekiz, İtalya, İspanya, İsviçre, Kırgızistan, Gürcistan ve İran’ın da aralarında bulunduğu 19 ülkeden dünyaca ünlü dağcının da katıldığı buz tırmanış festivalinde kentimiz başarıyla temsil ettiler.

IMG-20170131-WA0015 IMG_20170130_131559 IMG-20170129-WA0022 IMG-20170130-WA0003 IMG-20170130-WA0015 IMG-20170131-WA0014

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.