DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Mehmetalipaşa Gençlik Merkezi’nin Temeli Atıldı

Mehmetalipaşa Gençlik Merkezi’nin Temeli Atıldı

İzmit Belediyesi, gençlik merkezlerinin temellerini atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 28 Haziran Gençlik Merkezi’nin temelini atan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, bir gençlik merkezi de Mehmetalipaşaya kazandırıyor.

Yalınkaya Sokak’ta 1745 metrekarelik alanda 3,5 kattan oluşacak gençlik merkezinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Mahalle gençlerine yeni sosyal alanlar oluşturma kamacıyla hayata geçirilen gençlik merkezinin temel atma törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, belediye meclis üyeleri, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

4. Gençlik Merkezi

Temel atma töreninde konuşan Başkan Doğan, “temelini attığımız bu tesisi Türk milletinin bekası için çok değerlidir. Bazen, bazı hizmetler küçük gibi görünür ama yaptığı etki çok büyük olur. Bu gençlik merkezimizle birlikte şehrimizde 4. gençlik merkezimizin yapımını başlatmış oluyoruz.

Sahip Çıkmalarını İstıyoruz

Mehmetalipaşa yıllarca taşra gibi görülmüştür. Ama son 15 yıldır hiç almadığı hizmetleri almış ve mahalle yeni bir değer kazanmıştır. Gençlerimizin ortak adresi, buluşma noktaları artık gençlik merkezimiz olsun istiyoruz. Merkezimizi gerçekten her şeyi düşünerek, günlerce tartışarak hazırladık. Gençlerimizin buraya sahip çıkması en büyü isteğimiz” dedi.

 Yıl İçerisinde Açılacak

 Merkezin bu yıl içerisinde açılarak gençlerin hizmetine sunulacağını da müjdeleyen Başkan Doğan, “gençlerimiz bizden daha iyi imkânlara sahip olsun, daha güzel koşullarda yetişsinler istiyoruz. Kötü alışkanlıklardan uzak kalsınlar, enerjilerini daha faydalı işler için harcasınlar istiyoruz. Bu imkânları bizlere kazandıran liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’a teşekkür ediyoruz. Asıl mimarlar onlar. Allah yarınlarda çok daha güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.

 Mahalle Muhtarı Yaşan Doğan da konuşmasında, “gençlere yapılan yatırımları önemsiyoruz. Başkanımıza, mahallemize ve gençliğime katkılarından dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

 Yaklaşık 2 milyon liraya ihale edilen, mimari yapısıyla göz kamaştıracak olan Mehmetalipaşa Gençlik Merkezi’nde kütüphane, kafeterya, fitness salonu, salon sporları alanı, soyunma odaları, duşlar,150 kişilik konferans salonu, derslikler ve açık teras bulunacak.

1486643976_malipasagenclik_1 1486643983_malipasagenclik_2 1486643965_malipasagenclik_6-anaresim

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.