DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Parolamız ‘durmak yok yola devam’

Parolamız ‘durmak yok yola devam’

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit teşkilatları olarak tüm kademeleriyle sahada olacaklarını ve güçlü bir evet çıkacağını ifade ederek, “Parolamız en başından beri belli, durmak yok yola devam” dedi

AK Parti İzmit İlçe haftalık yönetim kurulu toplantısı binasında gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Ali Korkmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yönetim kurulu üyeleri tam kadro hazır bulundu. Ankara Arena’da seçim startının verileceği program ve referandum çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ali Korkmaz,  16 Nisan’da İzmit’ten her seçimde olduğu gibi güçlü bir ‘evet’ çıkacağı vurgusunu yaparak, “Kazanan ülkemiz olacak, kazanan Türk Milleti olacaktır” dedi.

‘HALKIMIZ EVET MÜHRÜNÜ VURACAK’

Korkmaz açıklamalarının devamında, “Bütün çalışmalarımızda sağduyuyu elden bırakmayacağız. Kışkırtmalara, tahriklere kapılmak yok. Vatandaşımız 16 Nisan’da sandığa gidecek, darbe ürünü bu anayasayı değiştirecek. ‘Evet’ mührünü vuracak ve işi bitirecek.  Benim bu konuda hiç tereddüttüm yok. Biz de tüm teşkilatlarımızla sahada olacak, kapı kapı dolaşacak, halkımıza anayasamızı ve bu seçimin önemini anlatacağız. Parolamız en başından beri belli, durmak yok yola devam” diye konuştu.

YÜZDE 60’LIK HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ’

Korkmaz, “Yeni anayasa ile Milli irade garanti altında, daha etkin kılınacak. Sözde demokrasi değil etkili temsil için evet. Türkiye adımlarını çok sağlam atıyor. Her şeye rağmen istikrarı koruyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Demokrasiye inanan bir parti olarak milletin kararını, bütün kararların üzerinde gören bir anlayışla siyaset yapıyoruz. Millet bugüne kadar hep doğru kararları vermiştir. Tüm teşkilatımızla gece gündüz uyum içerisinde çalışarak en az yüzde 60’lık hedefimize ulaşacağız” dedi.

DSCF6335 DSCF6338 Foto 1 Foto 2 DSCF6324

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.