DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Proje var ama yapan yok

Proje var ama yapan yok

Değirmendere Dörtyol Mevkii’nin hemen altında bulunan boş meydan projesi hazır olduğu halde bir türlü hayata geçirilemiyor. Şu anda ücretsiz otopark olarak kullanılan meydanın inşaatına ise ne zaman başlanılacağı belli değil.

Projenin en kısa sürede hayata geçmesi isteniyor

17 Ağustos asrın felaketi olarak adlandırılan Gölcük depreminden sonra yıkılan binaların yerlerine çıkan imar ile yeni binalar yapılmaya başlandı. Tabi gözler yıllardır boş duran Merkez Mahallesindeki meydana dikildi. 5957 sayılı haller yasasına istinaden hazırlanan ‘Pazar Yerleri Yönetmeliği’ne göre cadde ve sokaklarda Pazar yeri kurulması yasaklandı. Fakat Değirmendere’de böyle bir yer olmadığı için hayata geçemiyor. Yıllar önce açıklanan otopark, kapalı pazar yeri ve Kültür Merkezi projesi bir türlü hayata geçirilemiyor. Yapılacak bu proje ile bu problemde ortadan kalkmış olur aslında. Değirmendere halkı da en kısa zamanda bu projenin hayata geçmesini ve özellikle kapalı Pazar yeri ile rahat Pazar yapacakları günü bekliyor.

DSC_0248

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.