DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Salı Pazarı fiyatları vatandaşları sevindirdi

Salı Pazarı fiyatları vatandaşları sevindirdi

Değrimendere’nin en büyük ikinci pazarından olan Salı Pazarı her zaman olduğu gibi bu hafta da hareketliliğini devam ettirtti. Pazar fiyatlarının uygun olması hem alışveriş yapan vatandaşın yüzünü güldürürken aynı zamanda da pazar esnafını sevindirdi. Vatandaşlar fazla artış olmamasını sevindirici bulurken pazar esnafı da yaklaşan yaz aylarında bazı malların fiyatlarının normalin üzerinde artış göstermesine rağmen genelde fiyatların çok fazla olmaması nedeni ile hem vatandaşın hem da pazar esnafının yüzünün güldüğünü belirttiler.

FİYATLAR BİRAZ DAHA UYGUN

Vatandaşlar fiyatların el yakmadığını dile getirirken “ Fiyatların fazla artış göstermemesine en çok sevinen tabi biz olduk alışverişimizi kısıtlı değil biraz daha fazla yapabildik bu da haliyle Pazar esnafına olumlu yansıdı” dediler. Salı pazarında fiyatlar ise şu şekilde.

Elma 1,5-2,5TL, armut 3TL, salkım domates 3.50TL, patlıcan 4,00-5,00TL, soğan 1,25 krş, muz 3.50TL, mandalina 2,00TL, portakal 1.50TL, bakla 3,5TL ve karnabahar 5,00TL fiyatları ile Gölcüklü vatandaşları mutlu etti. Havaların ısınmasıyla birlikte geçtiğimiz haftalarda zirve yapan sebze ve meyve fiyatlarında ki genel anlamda yaşanan düşüş Pazar esnafıyla vatandaşları memnun etti.

2 3 1

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.