DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM

Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Arslan

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, El Bab’da şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, Türk Milletine ve ailesine de sabırlar dilediğini belirtti.

Allah asker ve polislerimizi korusun

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “Ülkemizin güvenliği için El Bab’da terör örgütleriyle savaşan ve hayatını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet, Türk Milletine ve ailelerine sabırlar diliyorum. Genç yaşta askerlerimizin hayatlarını kaybetmesi bizleri oldukça üzüyor. Umarım ülkemizin güvenliği en kısa sürede sağlanır ve askerlerimiz hayatlarını kaybetmez. Allah ülkemizi korusun. Tüm asker ve polislerimizi korusun. Gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz fakat Türk halkı birlik ve beraberliğiyle bu karanlık günleri aşacaktır. Türk Milleti tarihten bugüne kadar bir çok düşman ile karşılaşmış, hepsini de yenmeyi başarmıştır. Türkiye çok güçlü bir devlettir. Bu yüzden ülkemizi gelecekte güzel günlerin beklediğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

10411344_490177887826577_4467047276818112873_n-300x300

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.