DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SERTİFİKALARINI ALDI

SERTİFİKALARINI ALDI

Aile Eğitimi Programını başarıyla bitiren Veliler

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi desteği ile ilçemizde hayata geçirilen Aile Eğitimi programı kapsamında eğitime katılan velilere sertifikaları verilmeye devam ediyor.

En son Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu velileri Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nun katıldığı törenle sertifikalarını aldı. Yapılan törene Halk Eğitim müdürü Mehmet Hafîz Arvas okul yetkililer ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

46 aile sertifikalarını almaya hak kazandı

14 hafta süren eğitim sürecinde haftada bir gün üç saatlik eğitim alan 46 aile sertifikalarını aldı. Eğitimler 0-3/3-6/7-11 ve 12-18 yaş arası çocukları olan aileler için dört farklı yaş grubunda verilmektedir. Çocuk sahibi olmayı planlayan, bebek bekleyen, 0-18 yaş aralığında çocuğu olan anne babalar için verilen eğitim Gölcüklü aileler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Yapılan törende açılış konuşması yapan katılımcı veliler aldıkları eğitimin çocukları ile aralarında farklı bir bağ oluşturduğunu, göremedikleri birçok farklı açıyı gördüklerini ve böyle bir eğitim aldıkları için eğitmen Saliha Ergin’e teşekkürlerini iletti.

Gülsuyu, “Hepinizi tebrik ediyorum”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu programda yaptığı konuşmada “Çocuk eğitimi bu hayattaki belki de en zor görevlerden biridir. Biz aileler olarak en değerli varlığımız olan çocuklarımız için elimizden geleni yapıyoruz. Eski zamanlarda aileler kalabalıktı. Büyüklere saygımızdan çocuğumuzla ilgilenemezdik. Ama şimdi aileler küçüldü çekirdek aile oldu. Bir çocuğun eğitimi önce ailede başlıyor. Gölcük’te böyle bir uygulamanın olması beni çok mutlu etti. Katılan tüm ailelere bu duyarlılığından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

“Çocuğun yaşamı tümüyle size bağlıdır”

Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu’nda verilen eğitimde daha sağlıklı, başarılı, kendine güvenen, kendisinin ve başkalarının haklarını bilen, gözeten, duyarlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık, sorumluluklarını bilen bireyler yetiştirmek ve sağlıklı toplum için alınması çok faydalı olan eğitim Rehber öğretmen Hanife kahraman’ın desteğiyle Halk Eğitim Müdürlüğü’nden eğitmen Saliha Ergin tarafından verildi.

1. sayfa

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.