DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SİZE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

SİZE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

Gölcük İşitme Engelliler Futbol Takımı ligde fırtına gibi esiyor

Gölcük İşitme Engelliler Futbol Takımı İşitme Engelliler 1. Liginde fırtına gibi esiyor. Oynadığı 7 maç sonunda 5 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan takım bu sonuçlarla şampiyonluk yolunda iddiasını devam ettiriyor.

“Şampiyonluğu hak eden takımız”

İşitme Engelliler 1. Liginde mücadele eden ve ligde adeta fırtına gibi esen Gölcük İşitme Engelliler Futbol Takımı Başkanı Ömer Türk, “Gölcük İşitme Engelliler Futbol Takımı İşitme Engelliler 1. Liginde fırtına gibi esiyor. Oynadığı 7 maç sonunda 5 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık. Bu sonuçla şampiyonluk yolunda iddiasını devam ettiren takımımız lig sonunda şampiyon olarak işitme engelliler süper ligine çıkmayı hedefliyoruz. Takımımızın defansında oynayan libero İlker Ersoy bu büyük başarılı takımın bel kemiği, takımın sigortası gibi büyük katkı veriyor. Takımı defansta toparlayarak ileriye taşıyan başa oynamasında büyük emeği olan liderimiz Kaptan İlker Ersoy’a çok teşekkür ediyoruz ve takımımız oyuncular gibi aynı işitme, konuşma engelli antrenörü olan hocamız Murat Akpınar 7 maç sonunda onun taktik ve yönlendirme, antrenman çalışmaları sonucunda bu başarıyı yakaladık. Hocamızı çok seviyoruz ve yine onunla devam ederek, gerçek başarı olan Şampiyonluk kupasını kazanmak istiyoruz ve 19 Şubat tarihinde aynı puana sahip Kırıkkale ile derbi niteliğinde maçımız var. Bu maçı almak ve liderlik koltuğuna oturmak için çalışıyoruz. Şampiyonluk için kazanmaya mecburuz. Bu büyük hedefimizi gerçekleştirmek için destek bekliyoruz. Gölcük İşitme Engellileri olarak ilçemizi başarıyla temsil ediyoruz” dedi.

Haber: Arif ÖZTOK-Semiha KOBAŞ

2 16468905_10212262075417502_503871988_n 1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.