DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TSM KONSERİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

TSM KONSERİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Gölcük Belediyesi Değirmendere Türk Sanat Müziği Korosu, Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür yapısında düzenlediği Konser ile sanatseverler bir araya getirerek büyük beğeni kazandı.

Çok sayıda katılım sağladı

Konsere Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve çok sayıda sanatsever katılım gösterdi.

24 eser tam not aldı

Şef Fuat Gürlük yönetiminde Kazıklı Kervansaray’da vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Gölcük Belediyesi Konservatuarı Değirmendere Türk Sanat Müziği Korosu Konseri 2 bölümden oluşmakla birlikte, ilk bölümde 12, ikinci bölümde de 12 eser olmak üzere toplam 24 eseri başarı ile seslendirerek müzik severlerden bir kez daha tam not aldı.

Müzikseverler eserlere eşlik etti

Konserde başarıyla seslendirilen eserlerle adeta duygular dile geldi. Müzikseverler yıllardır dinlenen bu güzel eserleri zevkle dinlerken zaman zamanda şarkılara eşlik ettiler ve alkış tutarak bu güzel gecenin keyfini doyasıya çıkardılar.

IMG_6047 IMG_6069 IMG_6011 IMG_6015 IMG_6018 IMG_6028 IMG_6039 IMG_6041

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.