DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Uygulama Güzel Ya Sonrası

Uygulama Güzel Ya Sonrası

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nın binalarda ısı yalıtımı yaptırma zorunluluğu çıktığından bu yana ilçemizin de bir çok binasının ısı yalıtımı yapılmaya devam ediyor. Ev ve iş yerlerindeki ısı kaybını önlemek amaçlı yapılan uygulamada birçok bina sahibi evlerinin ısı yalıtımı yaptırıyor.

Molozlar çevreye kötü görüntü veriyor

Yapılan uygulama ile doğalgaz faturalarını düşürmeyi hedefleyen uygulama beraberinde maalesef çevre kirliğine de yol açıyor. Firmalar kurdukları iskele ile ısı yalıtımı uygulamasını bitirdikten sonra kalan malzemeleri ve etrafa saçılan molozları bir kenara toplayıp öylece bırakıyor. Bina sahipleri de durumla fazla ilgilenmeyince ortaya maalesef çirkin görüntüler çıkıyor. Belediye ekiplerin arayarak bildirmeleri gereken moloz yığınları haftalarca hatta aylarca alınmayı bekliyor. Tabi bu süre zarfında etrafa daha da yayılan moloz parçaları çevreyi kirletmeye devam ediyor.

DSC_0251 DSC_0260

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.