DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Üzülmez, Yeni KOBİDOS Yönetimini Makamında Ağırladı

Üzülmez, Yeni KOBİDOS Yönetimini Makamında Ağırladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü (KOBİDOS)’un yeni yönetimini makamında kabul etti.

10 Ocak 2017’de yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında görevi devir alan KOBİDOS Başkanı Cengiz Anaç ve yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretlerine Kartepe’den başladı. Kartepe’nin Doğa Sporları yapmak için çok elverişli bir coğrafyaya sahip olduğunu belirten Başkan Anaç, “ Kartepe ilçemiz ne kadar doğa sporları için elverişli ve uygun ise, Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez de kendi deneyimleriyle, ufkuyla ve vizyonu ile bu konuyu önemseyerek, bu konuda yoğun mesai ve enerji harcıyor. Başkanımızın bu özelliği ile Kulübümüz adına büyük bir şans olduğunu düşünüyoruz” diyerek Başkan Üzülmez’e KOBİDOS forması hediye etti.

Kocaeli’de bisiklet kültürünün gelişmesi, bisiklet yolları ve park alanlarının yaygınlaştırılması, bu konularda eğitimler, bölgesel, ulusal ve uluslararası organizasyonlar düzenleyerek ilimizin doğal ve kültürel varlıklarının tanıtılması amacıyla kurulan derneği daha iyi noktalara taşımak için göreve talip olduklarını ve genel kurul üyeleri tarafından görevlendirildiklerini belirten Başkan Anaç, Başkan Üzülmez’den destek istedi. KOBİDOS Başkanı Anaç Kartepe’de ilk kez bisiklet sporunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak için uygulamayı düşündükleri, her Cumartesi sabahı halkla bisiklet turları önerilerini de Başkan Üzülmez’e  ilettiler.

Üzülmez: Kartepe Bisikletle Daha Güzel

Maddi ve manevi destekleriyle sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu gösteren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de ,“KOBİDOS yönetiminin ziyaretinden ve çalışmalarından memnuniyet duyduğunu, Cumartesi bisiklet turu projelerini geliştirmelerini belediye olarak gereken desteği her zaman verebiliriz. Sizin faaliyet alanınızla ilgili “Kartepe Doğa Yürüyüşü ve Dağ Bisikleti Yolu” projemizde de sona yaklaştık. Bittiğinde farklı etkinlikler ve yarışmalar için ufuk açan çok güzel doğal bir güzergâha sahip olacağız” dedi. “ Kartepe, Bisikletle Daha Güzel” diyerek Cumartesi halk turu projesine slogan önerisinde de bulunan Başkan Üzülmez,  amatör spora ve sporcuya destek vermeyi önemsediğini ve bunu bir sorumluluk kabul ettiğini bir kez daha yineledi.

2_08022017161626-4_185_157 3_08022017161617_663_332_id_6513 1_08022017161626-3_185_157

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.