DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Vatandaş kendi İşini kendi yaptı

Vatandaş kendi İşini kendi yaptı

İlçemizin en işlek caddesi olan 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan bir aydınlatma lambası parke taşlarının oynamasıyla yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Vatandaşlar yaşanan bu sorunu kendi çabalarıyla çözmek istese de, aydınlatma direği bir tehdit olarak yerinde duruyor.

Direği görenler tedirgin oluyor

19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan bir aydınlatma direğini görenler tedirgin oluyor. Direğin zemine bağlı bölümü zeminden ayrılması aydınlatma direğinin devrilmesi riskini taşıyor. Vatandaşlar bu duruma kendileri çözüm bulmak isteseler de yetkililer aydınlatma direğini zemine sağlamlaştırması şart. Bir tarafı boşta kalan direği vatandaşlar devrilmesin diye kendi önlemini kendi almaya çalıştı. Sokak lambasının direğinin altına karton iliştirerek devrilmesini önlemeye çalışan vatandaşlar, “Bu direği acaba ne zaman bir yetkili görecek biz devrilmesin diye elimizden geleni yapıyoruz ama nereye kadar idare edebiliriz” dedi. Gölcük Haber Gazetesi olarak bir an önce bu durumun fark edilip yetkililerce düzeltilmesini istiyoruz.

DSC_0632 DSC_0633 1 e

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.