YEMEKHANE PERSONELİ EĞİTİLDİ
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yemekhane personeline eğitim verildi. Hastane personeline verilen eğitimde, Hastane yemekleri, diyet yemekleri, beslenme ve servis”, “Mutfakta enfeksiyon önleme yöntemleri” , “İletişim, beden dili”, “Hastane Organizasyonu, Görgü kuralları ve Mutfak hijyeni” konularında eğitim verildi.
Hedef yüksek kalitede hizmet sunabilmek
Hastane yetkililerinden yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yemekhane personelinin mesleki bilgi-beceri düzeylerini yükseltmek, geliştirmek ve yüksek kalitede hizmet sunabilmek amacıyla hastanemiz eğitim ve enfeksiyon birimleri tarafından yapılan hizmet içi eğitimlerimiz hız kesmeden devam ediyor.”
Eğitimler sonucunda personel değerlendirilmesi yapıldı
“Yemekhane personeline, “Hastane yemekleri, diyet yemekleri, beslenme ve servis”, “ Mutfakta enfeksiyon önleme yöntemleri” , “İletişim, beden dili”, “Hastane Organizasyonu, Görgü kuralları ve Mutfak hijyeni”, konularında eğitim verildi. Eğitimler sonucunda personellere eğitimlerle ilgili değerlendirme yapılarak eğitimin verimliliği ölçülmüştür.”