DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yeni çipli kimlik kartı için başvuru yaptı

Yeni çipli kimlik kartı için başvuru yaptı

Başkan Karaosmanoğlu, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Yeni çipli kimlik kartı için eşi Behiye hanımla beraber başvuru yaptı.

Başkan Karaosmanoğlu,

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Yeni görevinde bir kez daha başarılar dileyen Karaosmanoğlu, İlçe Nüfus Müdürü Halil İpek’i de ziyaret etti.

KANTAY, MANİSA’NIN BOYASIZ SECCADESİNİ HEDİYE ETTİ

Başiskele Kaymakamlığının Şeref defterini imzalayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na, Kaymakamımız Atila Kantay daha önce çalıştığı Manisa İli Demirci İlçesinin geleneksel hediyesi olan boyasız seccadesini hediye etti. Mülki İdare Amirleri olarak ülkemizde her çalıştığımız yeri kendi memleketimiz sayarız diyen Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, “İnanıyorum ki kentimizde ve ilçemizde güzel hizmetlere imza atacağız. Çok çalışarak vatandaşımızın her anında yanında olmak için 7/24 görevimizin başında olacağız. Devletimizin tüm kurumlarıyla koordineli bir şekilde, milletimizin mutluluğu ve huzuru için çalışacağız” dedi.

YEN ÇİPLİ KİMLİK KARTI İÇİN BAŞVURDU

Başkan Karaosmanoğlu’da Kaymakam Kantay’ı ziyaretinde, “Sizlerin her daim yanındayız. Ortaya koyacağınız projelere destek vererek, ilçemizin gelişmesine yerel yönetimler olarak katkı sunacağız” şeklinde konuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, günün ikinci ziyaretini Başiskele İlçe Nüfus Müdürü Halil İpek’e yaptı. Kaymakam Kantay’la birlikte çalışanlara da çalışmalarında başarılar dileyen Karaosmanoğlu, eşi Behiye hanımla birlikte yeni çipli kimlik kartı için başvuru yaptı. Nüfus Müdürlüğünde yaşanan yoğunluklar için alınan önlemleri yerinde gören Karaosmanoğlu, sistemli bir şekilde yürüyen çalışmalar için yetkililere ve çalışanlara teşekkür etti.

Yeni çipli kimlik kartı için başvuru yaptı 2 Yeni çipli kimlik kartı için başvuru yaptı 3 Yeni çipli kimlik kartı için başvuru yaptı 4 Başkan Karaosmanoğlu, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay’a iadeyi ziyaret ... Başkan Karaosmanoğlu, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay’a iadeyi ziyaret ..._1 Başkan Karaosmanoğlu, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay’a iadeyi ziyaret ..._2 Başkan Karaosmanoğlu, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay’a iadeyi ziyaret ..._3

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.