DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YUNUS EMRE PARKI’NA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

YUNUS EMRE PARKI’NA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Gölcük Belediyesi’nin önem verdiği projelerden biri olan, Yunus Emre Mahallesi’nde hizmete açılmış olan park alanı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Çeşitli Fonksiyonları İçerisinde Barındıran Bir Park

Bu kapsamda Yunus Emre Parkını ziyaret eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada, Baharın yaklaşması itibariyle çocuklarımızın, yetişkinlerimizin, mahalle sakinlerimizin ve bu bölgede yaşayan insanlarımızın rahatlıkla kullanabilecekleri parkların devreye girmesi en büyük isteğimiz ve arzumuz. Bu anlamda Yunus Emre Parkı takriben 10 bin metrekarelik bir alan üzerinde çeşitli fonksiyonları içerisinde barındıran güzel bir park olarak vatandaşımızı beğenisine sunuldu. İnşallah 2 ay sonra tüm birimleri ve unsurları ile daha güzel bir şekilde vatandaşımızın hizmetinde olacak. Bu parkımızın bu bölgede önemli bir ihtiyacı, eksikliği giderdiğini biliyor ve vatandaşlarımızın da bu parkı en sağlıklı şekilde kullanmalarını temenni ediyorum, diyerek sözlerini tamamladı.

Yapılan deprem konutlarının ardından geçen bu zaman zarfında vatandaşların daha fazla ilgi gösterdiği bu mahallede birtakım çalışmalara hız verilmeye başlanmış ve Yunusemre Parkı da bunların en güzel örneklerinden biri olarak vatandaşın hizmetine sunulmuş ve uğrak bir mekanı haline gelmiş vaziyette.

Park içerisinde gençlerin yararlanacağı spor sahaları, kauçuk zemin kaplama yürüyüş yolları, çocuk oyun grupları, fitness grubu ve oturma yerleri, yeşil alanlar yer alıyor. Özellikle peyzaj çalışması kapsamında ağaçlandırma çalışması, çiçekler ve yeşil alanlarıyla göze hitap eden, insana huzur veren bir mekan haline gelen Yunusemre parkı iş stresinden uzak, kafa dinlemek için son derece önemli bir alan haline gelmiş durumda.

Yunus Emre Parkı’nın birlikte adeta yeni bir çehreye kavuşan bölge bundan sonra spor yapılabilecek, basketbol ve futbol oynanabilecek, yürüyüş yapılabilecek ve dinlenme mekanı olarak kullanılabilecek çok yönlü güzel bir sosyal mekan olarak vatandaşların hizmetinde olacak.

IMG_6515 IMG_6517 IMG_6512 IMG_6499 IMG_6501 IMG_6504 IMG_6506 IMG_6509 IMG_6512 IMG_6515 IMG_6517

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.