DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği Vatandaşın Yüzünü Güldürüyor

Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği Vatandaşın Yüzünü Güldürüyor

İzmit Seka Devlet Hastanesi Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği Çocuk ve Kadın Doğum poliklinikleri ile vatandaşları memnun etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde yenilenen Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği modern yüzüyle insanlarımıza konforlu bir hizmet sunuyor.

Çocuk ve Kadın Doğum Polikliniği Hizmete Açıldı

Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği yaklaşık 25 poliklinik ile vatandaşlara hizmet vermeye devam ederken, son olarak açılan Kadın Doğum ve Çocuk Poliklinikleri ile yaklaşık günde 1500 kişiye ulaşılmış oluyor. Vatandaşların ihtiyacı olan polikliniklerin gelmesi ile birlikte hasta memnuniyeti en üst seviyede tutuluyor.

Günde yaklaşık 150 Hasta Kadın Doğum ve Çocuk Polikliniklerinde Muayene Oluyor

Kadın Doğum ve Çocuk Polikliniklerinin açılmasından sonra Çocuk Polikliniği ve Kadın Doğum Polikliniklerinde yaklaşık 150 hasta muayene olabiliyor. Bu konuda konuşan vatandaşlarımız ‘’ çarşı bölgemizde eksik olan Çocuk polikliniği ve Kadın Doğum polikliniği ihtiyacını sürekli dile getiriyorduk.  Bu ihtiyacın karşılanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.’’  diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

20170210160510_yuruyusyolusemtpoliklinigivatandasinyuzunugulduruy

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.