DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ASKER ABİLERİNE GOFRET

ASKER ABİLERİNE GOFRET

Donanma İlkokulu Öğrencilerinden

Değerler Eğitim Projesi kapsamında bir çok etkinlik düzenleyen okullar arasında sıra Donanma ilkokulu öğrencilerinden anlamlı destek geldi.

Gofretimi Asker abimle paylaşıyorum

Güneydoğu ve Suriye’de görev yapan askerler için Donanma İlkokulu öğrencileri kendi harçlıklarıyla aldıkları 1200 adet gofreti ve kendi yazdıkları mektup ve fotoğraflarıyla koliler hazırladılar. Okul müdürü Kadir Sonugelen önderliğinde okulda görev yapan öğretmenler ve velilerin katkılarıyla koliler hazırlandı. Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nun da katıldığı tören okul bahçesinde gerçekleşti. Okul Müdürü Kadir Sonugelen’in açılış konuşmasının yaptıktan sonra söz alan Ercan Gülsuyu, “Bu proje kapsamında emeği geçen tüm öğrencilerimize ve onları yetiştiren öğretmen ve velilerimize ne kadar teşekkür etsek az kalır. Dışarıdan bakıldığı zaman küçük bir şey gibi gözükebilir ama burada amaç çocuklarımıza vatan ve bayrak sevgisini aşılamak, paylaşmayı öğretmek büyüklere sevgi ve saygıyı öğretmektir” dedi.

 Koliler Donanma Komutanlığı görevlisine teslim edildi

Program sonrasında öğrencilerle yakından ilgilenen Gülsuyu birçok öğrenci ile hatıra fotoğrafı çekti. Daha sonrasında hazırlanan koliler Donanma Komutanlığından gelen görevliye teslim edilerek yola çıkmaya hazırlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.