DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Açıktaki mazgal çukuru yetkililerce yenilendi VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Açıktaki mazgal çukuru yetkililerce yenilendi  VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR
12.03.2017
1.253
A+
A-

Açıktaki mazgal çukuru yetkililerce yenilendi

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

İlçemizde İskele Yolu, Çarşamba Pazar mevkii, trafik ışıkları bölümünde bulunan mazgal çukurunun açıkta olması vatandaşlar için tehlike arz ediyordu. Bizlerin gazetemizden yetkililere vatandaşlar için duyurduğumuz bu haber yerini buldu ve açıktaki mazgal çukuruna mazgal kapağı eklendi.

Teşekkür ettiler

Vatandaşların özellikle akşam saatlerinde geçerken tedirgin yaşadığı mazgal çukurunun açıkta olması gözlerden kaçmıyordu. Bizler bu haberi yetkililere duyurmuştuk. Yetkililer vatandaşların bu isteğine duyarsız kalmadı ve mazgal çukurunu yeniledi. Vatandaşlar bu duruma olumlu tepki gösterirken, yetkililere duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti. Özellikle akşam saatlerinde tehlikeli olduğu çukurun kapatılmasına en çok araç sürücüleri sevindi. Vatandaşlar ilçe genelindeki çukurlarında çocukların güvenlikleri açısından kapatılmasını istedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.