DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ADD ve HEPAR Gençliği bir araya geldi

ADD ve HEPAR Gençliği bir araya geldi

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Kocaeli Gençlik Kolları Erkin Şen ve yönetimi ADD Gölcük Gençlik Kolu başkanı Umutcan Uz ve yönetimini ziyaret etti. Toplantı da 16 Nisan süreci konuşuldu.

İlerlemenin, gelişmenin iklimi Cumhuriyet rejimidir

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gençliği ile Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Gençliği arasında  gerçekleştirilen toplantıda “16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan referandum, ülkemiz ve vatandaşlar adına büyük önem arz etmektedir. Bu bağlamda toplumsal farkındalık yaratmak, parlemanter sistemi tek adamlığa karşı korumak, yasama yürütme ve yargı erklerinin bağımsızlığını ifade etmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz toplantıda birlik, beraberlik ve ortak payda vurgusu yapıldı. İlerlemenin, gelişmenin iklimi Cumhuriyet rejimidir.Ekonomik kalkınma yanında,halkımızın emeğinin en yüce değer olduğu,evrensel hak olan parasız sağlık,parasız eğitim gibi sosyal devlet gereklerinin yerine getirilmesinde etkili bir ortamdır. Cumhuriyet rejimini yaşatmak,en haklı en yaşamsal ve en çok ortaklaştığımız davamızdır.Bütün engellere karşın hep beraber çalışacağız ve kazanacağız. Seçmeni ikna edeceğiz.Sandığa götüreceğiz ve başaracağız. Bizleri ziyaret eden Hak ve Eşitlik Partisi Kocaeli Gençlik Kollarına teşekkür ediyor mücadelemizin HAYIR’lı olmasını diliyoruz” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.