DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Kadınlar kadınlara çiçek dağıttı

AK Kadınlar kadınlara çiçek dağıttı

Geçtiğimiz gün büyük bir coşkuyla kutlanılan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve Yönetimi Gölcüklü kadınlara ilçe genelinde çiçek dağıtarak, kadınların bu önemli gününü kutladı.

Yelken, “Kadınlar bir çiçektir”

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve Yönetimi geçtiğimiz gün ilçe genelinde kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak, çiçek takdiminde bulundu. Gölcüklü kadınlar AK Kadınların bu jestinden oldukça memnun oldu. Başkan Yelken, “Kadınlar bir çiçektir. Bizde Gölcüklü hanım kardeşlerimize çiçek dağıtarak, bu önemli günlerini kutladık. Bizim için güzel bir program oldu. Umarım gelecek senelerde ülkemizde kadına şiddet olmayan günler yaşarız. Bizler kadına şiddeti ve kadın cinayetlerini kınıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.