DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti ailesine yeni üyeler katıldı ROZETLER BAŞKAN ALP’TEN

AK Parti ailesine yeni üyeler katıldı  ROZETLER BAŞKAN ALP’TEN
05.03.2017
956
A+
A-

AK Parti ailesine yeni üyeler katıldı

ROZETLER BAŞKAN ALP’TEN

Ak Parti ailemize yeni katılan Merkez Mahallesi sakinlerine rozetlerini takarak hoşgeldiniz dedik. Biz büyük bir aileyiz Rabbim birliğimizi bozmasın.

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’na yeni katılan Gölcük Merkez Mahallesi sakinleri için geçtiğimiz akşam parti binasında rozetleri takıldı. Başkan Alp, AK Parti ailesine katılanlara aldıkları karardan ötürü teşekkür ederken, verdikleri karar için tebrik etti.

Alp, “AK Parti ailesi büyümeye devam ediyor”

Gölcük Merkez Mahallesi sakinleri AK Parti’ye katılma kararı aldı. Mahalle Sakinleri bu kararını partiye gelerek Başkan Alp’e bildirdi. Başkan Alp’te mahalle sakinlerinin bu kararını memnuniyetle kabul ederek, geçtiğimiz akşam rozet takma töreni düzenledi. Merkez Mahallesi Sakinleri, aldıkları bu karardan ötürü mutlu olduklarını ifade ederken, Başkan Alp’te yeni parti üyelerini tebrik etti. Başkan Alp, “AK Parti ailesi büyümeye devam ediyor. Merkez Mahallesi sakinlerimizi almış oldukları bu önemli karardan ötürü tebrik ediyorum. Allah hepimizin yolunu açık etsin. Bizler sadece ülkemiz için, milletimiz için çalışıyoruz. Bundan böyle de çalışmalarımızı bu bilinçle sürdüreceğiz” dedi.

Yeni üyelere rozetleri takıldı

Daha sonra AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’na yeni katılanlara rozetlerini Başkan Alp ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken takarken, güzel temennilerini yeni üyelere ilettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.