DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞİSKELE MUHTARLAR DERNEĞİNE ÖDÜL

BAŞİSKELE MUHTARLAR DERNEĞİNE ÖDÜL

KOCAELİ BAŞİSKELE’Yİ EN İYİ SEÇTİ

BAŞKAN ALTINTAŞ’A ANLAMLI ÖDÜL

 

Tv 262 tarafından düzenlenen “En iyisini sen seç” ödül töreni bu gün 17. Mart cuma günü saat:20 00’de Ramada Plaza’da gerçekleşen törene ilgi çok güzel oldu.

16.Katagoride yapılan anket sonucunda en çok tıklanan ve tercih edilen grup birincilerine ödülleri sırası ile verildi. Yaklaşık bir aylık sürede  1500 000 kişi oy kullandı.

16 kategoride bir çok sektör ve Kocaeli’de ki önemli kurumların yer aldığı yarışmada sağlık ve turizmde de yıldızları parlayan Başiskele’nin yatırımları olan VM Medicalpark %35.1 ile, The Ness %32.4 ile birinci seçildi.

Yılın muhtar derneği kategorisinde yarışan Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı kategorisinde de İlhan Altıntaş %21.2 ile birinci seçildi. Plaketini almak üzere törene katılan Başiskele muhtarlar dernek başkanı İlhan Altıntaş: “ Başiskele’miz Başkanımız Hüseyin Ayaz’ın ve ekibinin yatırımcı teşviki politikası ve geniş öngörüsüyle kısa zamanda büyük gelişme göstererek iyi yol kat etmiştir. Bugün bu yarışmada kategorilerin bir çoğunda da Başiskele’deki kurum ve firmaların, STK’ların kazanmış olması da bunun en güzel ölçütü halinde. Biz de Sadece Şanslı Olanların Yerini Aldığı 7 Yıldızlı Kent Başiskele’mize 8.yıldızı bu plaket olsun. Başiskele’miz herşeyin en güzelini hak ediyor. Bizlere oy veren tüm destekçilerimize bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz. “ dedi. Program Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı ilhan Altıntaş’ın dernek yönetim ekibi ile birlikte çekildiği fotoğraf ardından da son erdi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.