DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN ALP’TEN MİTİNGE DAVET

BAŞKAN ALP’TEN MİTİNGE DAVET

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp Pazar günü Perşembe Pazarı alanında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan 8. Açılış Bayramına Gölcük halkını davet etti.

Parti binamızdan ve Mahalle Temsilciliklerimizden miting alanına otobüsler kaldırılacaktır

Başkan Alp yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın Kocaeli mitingi olan 8. Açılış Bayramı 12 Mart Pazar saat 16.00 olarak belirlenmiştir. Bizde Gölcük Teşkilatı olarak Açılış Bayramı Mitingi için vatandaşlarımızı kapı kapı dolaşarak davet ediyoruz. Gölcük Halkı Cumhurbaşkanımızı çok özledi. Kendisini coşkulu bir şekilde karşılayacağız. Mitingi çok sayıda Gölcük’lü hemşehrimizin takip edeceğini ve dinleyeceğini biliyoruz. Coşkunun en üst seviyede olacağı bir buluşmanın olacağına inanıyoruz. Miting tarihimiz belli olduktan sonra teşkilatımızın bütün kademeleri büyük bir titizlikle hazırlıklarına başladı ve yoğun bir şekilde devam ediyor. Parti Binamızdan ve Mahalle Temsilciliklerimizden miting alanına otobüsler kaldırılacaktır. Gölcük halkı, her yapılan mitingde, her girilen seçimde bizleri destekledi ve bizi hiç bir zaman mahçup etmedi. Her zaman yanımızda ve bizlere destek oldu. 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemi Halk Oylamasında da Allah’ın izniyle, hemşehrilerimizin desteği ile en yüksek oy ile sandıktan Evet çıkacağına inanıyoruz. Tüm halkımızı 12 Mart Pazar günü Saat 16.00’da İzmit Perşembe Pazarı Alanına bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.