DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BAŞKAN AYAZ: “2017 YILI HİZMET YILI OLACAK”

BAŞKAN AYAZ: “2017 YILI HİZMET YILI OLACAK”

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, muhtarlar ile gerçekleştirdiği olağan muhtarlar toplantısında Başiskele’de yapılacak olan yatırım ve projeleri anlattı. Toplantıya Başiskele Muhtarlar Dernek Başkanı İlhan Altıntaş, tüm muhtarlar ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker katılım sağladı.

BAŞİSKELE’DE MUHTARLAR %100 EVET DEDİ

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Başiskele Muhtarlar Dernek Başkanı İlhan Altıntaş: “Başiskele Başkanımız Hüseyin Ayaz’ın yönetim anlayışıyla Başiskele ilçemiz, kısa zamanda hizmette oldukça yol almıştır. Bu anlamda bizleri yalnız bırakmayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizimle sürekli istişare halinde olan belediye yönetimimize teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte 16 Nisan’da gerçekleşecek olan halk oylaması ile yerel yönetimin güçlenmesiyle de güçlü Türkiye’nin yolu açılmış olacak. Buna bütün kalbiyle inanan biz muhtarlar mahallelerimizden %100 “evet” çıkmasını hedef alıyoruz.” dedi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz konuşmasında: “Öncelikle her Çarşamba gerçekleştirmiş olduğumuz hasta ve yaşlı ziyaretlerinde bize yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. 2017’nin hemen hemen yaz sezonuna girmek üzereyiz. Daha önce sizlerle birlikte karar vermiş olduğumuz yatırım planlarımızın çalışmalarına ekiplerimiz başlamış durumda.

Mahallelerimizde üst ve alt yapı yatırım projelerimizin ihale süreçleri devam ediyor. Sizlerin tespitleri ile bizlere bildirdiğiniz halkımızın talep ettiği eksik kısımlar en kısa süre içerisinde tamamlanmış olacak. Aynı zamanda bu hizmetlerimiz devam ederken 7 Yıldızlı Kentimizin gelişimine katkı sağlayan vizyon projelerimiz devam ediyor. Bu anlamda hayata geçirecek olduğumuz Aydınkent Mahallesi fitness plates aerobik yapılabilecek olan bayan spor merkezimiz kentimizin dördüncü spor merkezi olmuş olacak. Yapısı ve mimarisiyle oldukça dikkat çeken 600m² alanı kapsayacak olan proje ihale süreci tamamlandığında yapıma başlanacak. Hem bayanların hem de gençlerin spor merkezlerini arttırıyoruz. Çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Kalıcı konutların bulunduğu, Yeşilkent mahallesinde atıl iş merkezimizin okul öncesi eğitime ayrılmasının ardından, oradaki iş yerlerimiz yeni yaptığımız modern dükkânlara taşınacak. Kapalı Pazar yerlerimiz bitmek üzere, Mehmetağa mahallesinde süren Kullar Kent Meydanı projemiz tamamlanmak üzere.  2017 yılının aralık ayına kadar hava şartları ne kadar müsaade ederse her gün öncü ve örnek çalışmalarımızı kentimize kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Ayaz konuşmasının sonunda her alanda birinci olan Başiskele’yi Kocaeli’nin 12 ilçesi içerisinde temsil eden ve birinci seçilen Başiskele Muhtarlar Dernek Başkanı adına İlhan Altıntaş’ı ve yönetimini tebrik etti.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.