DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN HALK OYUNLARI EKİPLERİNE MORAL ZİYARETİ

BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN HALK OYUNLARI EKİPLERİNE MORAL ZİYARETİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyespor Halk Oyunları Ekibini ziyaret ederek katılacakları yarış öncesi moral verdi. Gölcük Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ellibeş’i Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu karşılarken, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci de eşlik etti.

Gölcük Belediyespor Halk Oyunları Ekibi 11 Mart Cumartesi günü İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kocaeli Yarışması’na 4 ekiple katılacak olup Gölcük’ü başarıyla temsil edecekler. Yarışmada Gölcük Belediyespor Halk Oyunları ekibi yıldızlar kategorisinde 2 ekip, büyükler kategorisinde de 2 ekip olmak üzere toplamda 4 kategoride mücadele verecekler. Gölcük Belediyespor Halk Oyunları Ekibi Antrenörleri Adem Özler, Semih Birinci, Aylin Şenol, Tansu Yılmaz Abanoz ve Merve Barış Baş eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

Önemli Olan Yarışların İçerisinde Olmak

Yarışma öncesi son provaları yerinde izleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Özellikle şimdiye kadar göstermiş olduğunuz performanslar mükemmel. İnşallah şimdide Kocaeli İl Yarışmasından başarılı bir şekilde geri dönersiniz. Şunu unutmayın önemli olan o yarışmanın içerisinde olabilmek başarılı olamasanız da üzülmek yok, daha çok hırslanıp bir sonraki yarışmalarda başarı elde etmek için daha çok çalışacaksınız. Ama ben inanıyorum ki bu güzel çalışmalarınızın, gayretinizin, eğitmenlerinizin ve Hocalarınızın verdiği bilgileri heyecanlanmadan sahneye yansıttığınızda derece alacaksınız. Allah yolunuzu açık etsin. Sağlıklı bir şekilde gidip gelmeniz bizim için her şeyden daha önemli” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.